Audicija za film Kumek

Dragi naši Kumeki,

Prijavite se www.kumek.biz na Audiciju za glavnu ulogu u filmu “Kumek” , ulogu Milana Bandića.

Prijaviti se mogu muške osobe u dobi od 40 do 60 godina starosti. Sličnost s Milanom je poželjna, ali nije nužna.

Audicija će se održati 14. i 15. lipnja 2019. godine (petak i subota) na lako dostupnoj lokaciji u centru Zagreba, u vremenu od 9 do 19 sati.

Nakon prikupljenih prijava potencijalne kandidate obavijestiti ćemo unaprijed o rasporedu, dok sam razgovor s redateljem i filmskom ekipom traje najviše 25 minuta po osobi. Na audiciji ćete provesti do 4 sata.

Na audiciju obavezno ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu. Svim sudionicima audicije biti će na raspolaganju osvježavajuće piće i hrana. Trošak prijevoza kandidati snose sami.

Audicija, razgovor prije i poslije, će se snimati pa prije početka svaki sudionik potpisuje Ugovor o pristanku na snimanje, bez naknade.

Odabrana osoba za glavnu ulogu dobiva nagradu – honorar u iznosu 17.840,95 kn – u zamjenu za koji se obvezuje da će nastupati u filmu. S pobjednikom će se potpisati dodatni ugovor prije isplate honorara te mora biti na raspolaganju filmskoj ekipi do premijere filma.

Film nastaje u produkciji HRCIN-a (Hrvatski centar za istraživačko novinarstvo i slobodu medija).

Ukoliko nemate Gmail ili se ne možete prijaviti preko formulara možete to iznimno učiniti i preko maila: info@hrcin s naznakom: ZA AUDICIJU. Obavezno poslati odgovore na niže postavljena pitanja i ne zaboravi poslati fotografiju!

1. Ime i prezime

  1. E-mail
  2. Mobitel
  3. Koji termini ti odgovaraju 14. & 15.6. (pet & sub)

od 9 do 11 sati

od 11 do 13 sati

od 13 do 15 sati

od 15 do 17 sati

od 17 do 19 sati

5. ZAŠTO SE PRIJAVLJUJEŠ? KOJA JE TVOJA MOTIVACIJA?

Upiši nekoliko rečenica o tome zašto baš ti želiš igrati glavnu ulogu u filmu KUMEK. Imaš li prethodnog iskustva na televiziji ili filmu?

  1. Pošalji nam svoju recentnu fotografiju
Share this: